Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 własnie wyjołem ze swojego kompa proca Antka 2000 palomino i w zwiazku z tym mam kilka pytań, mianowicie mogli byscie powiedzieć mi jak to sie taktuje i jakie ma parametry, obecnie biega na 2100. Numery proca to AX2000DMT3C AGDIA0215SPOW - 9556303072 wogule ten proc jest jakiś dziwny bo ma wszystko nadrukowane na jądze i te kostki cashu czy co to powinno być na obudowie jest pod spodem aha i proc jest zielony :| ps wiecie moze jeszcze gdzie moge znaleźć opis modyfikacji solteka sldrv5? bo szukam to tych serwisach zagranicznych i nic niemoge znaleźć o polskich juz niewspomne..... moze ktoś trafił na coś podobnego? Pozdrawiam GiereQ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 aha i jak rozczytać rev tej płyty glownej bo niemoge nic znaleźć na mobo na laminacie jest Y5 tylko ale to wszystkie te moba tak maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 twój proc jest jak najbardziej normalny :). tranzystorki pod spodem i nadruk na jądrze to normlne w palomino. taktowanie to 12.5x133=1662.5 ;). napiecie rdzenia - 1.75V seria AGDIA 15 tydzień 2002 roku. i tyla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ale tam coś było z maxymalną temperaturą:P itp ps a u mnie chodzi na 1,625 i bez zwisóff :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak chodzi na takim woltarzu to się ciesz (mniej sięgrzeje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 co do temp to krytyczna to 95*. ale nie radzie sie do niej nawt zblizac ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wow... jestem dumny ze az takie katusze teoretycznie znosi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a wiecie moze gdzie znajde te mody do soltka ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mateoosh ma racje, ja polecam nawed nie zbliżać się do 60 stopni :) . Tak OT:miałem takiego procka i sprzedałęm go i kupiłem sibie athlona xp1700 stepping B0.........Jestem teraz bardzo zadowolony z tej zamiany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 www.google.pl Tam napewno ciś znajdziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ale naszczęscie zblizając sie do 1900 mhz temperaturka przy 1,70 wzrosła o jakieś 6-7 stopni przy intensywnej pracy a do schladzania świetny programik mam coucool i se przetaktować go mogem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 co do plyty to www.soltek.com.tw specyfikacje i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly znajdziesz w products/mobo/socketa/soltekdrv5 zajrzyj tez do faq przy okazji tam jest wyjasnione jaka plyta jest jakiej rev trzeba popatrzec ile sie ma na niej mofsetow bodajrze i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 i nic nieznalazłem w tych góglach ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...