symbianos88krk Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam,ostatnio kupiłem sobie tego laptopa i mam problem,czemu jak przyłożę telefon komórkowy nokia 6070 to w ogóle nie łączy się przez irde?? Sterowniki zainstalowane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) a słyszałeś powiedzenie, że Nokia jest niekompatybilna ze światem? Instalowałeś PCSuite ? Jeśli tak to może on trzyma jakiś port, jeśli nie - może nie dać się bez niego Najprostrzym sposobem sprawdzenie czy wszystko jest OK - potrzebny jest Ci SonyEricson. Wlączasz w nim podczerwień a na komputerze robisz prawym wyślij plik (np jpg) do adresat podczerwieni. Eryki maja to do siebie, że nie robią problemów i zadne programy nie są im potrzebne Jeżeli laptop szuka Ci urządzeń podczerwieni tzn, że wszystko jest OK i nie może dogadać się z Nokią to wina leży po jej stronie i trzeba kombinować z portami/i właściwościami podczerwieni-ustawić odpowiednio czas(ustaw 0 lub 1s - czyli ciągłe wyszukiwanie itd) - kombinuj z haczykami jakie są w opcjach podczerwieni Edytowane 5 Lutego 2008 przez Jeanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbianos88krk Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) No tak tyle że ja nawet nie wiem czy cokolwiek szuka bo ikonka na pasku zadań wyświetla się tylko wtedy gdy znajdzie urządzenie,dziś spróbuje podpiąć się do laptopa sąsiada to wszystko będzie jasne ;) :) :) Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam ;) :) jest jeszcze jeden mały problem,nie uruchamiaja mi sie ikonki do traya od bateri i od mixera windows....ale to pewnie przez jakis program dograny.... Edytowane 6 Lutego 2008 przez symbianos88krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...