gaz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 http://www.benchmark.pl/artykuly/male_jest...e/strona-3.html Artykul na benchmark.pl zachecil mnie do przeniesienia duzego kompa z z bigtowera do malej obudowy. Duzy obudowa wkoncu znikne z biurka. Zastanawiam sie nad tym pieknym czarnym Enlightem EN-7396. Czy taka plyta jest dokupienia w Polsce? Moze ktos widzial rownie fajne obudowki..? Ostatecznie ten Codegen ms-2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak sprzedajesz big towera to daj znać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 mam kompa dla żony w takim małym desktopie Codegena, kupiłem tą obudowę w CKZnak w Poznaniu. Wszystko jest OK z wyjątkiem tego że po godzinie proc ma 60 stopni a zasilacza nie idzie dotknąć a wszystko w środku jest potwornie nagrzane. Dodatkowy wiatraczek trudno dodać tak jak pokazali na benchmarku bo jest przykręcony do obudowy a zasilany z płyty co powoduje że oby założyć lub zdjąć obudowę to trzeba mocno odginać jej boki. Ja wycinam nad procem i zasilaczem otwór i przykrywam go jakimś ładnym grillem. Ten komp to ECS K7SEM pełna integra, Duron 800, 320 mb ram, 20 GB dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...