BBoy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam! Posiadam monitor 24" Gateway FPD-2485W. Mam go od kilku dni, ale dopiero dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz. Mianowicie na mojej Viście robią się dziwne "łuny". Nie wiem czy dobrze to nazywam, ale na zdjęciach niżej będzie to dobrze widoczne (nawet widać to na samych miniaturkach). Proszę mi powiedzieć czy to normalne, ewentualnie co do wogóle jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam! Posiadam monitor 24" Gateway FPD-2485W. Mam go od kilku dni, ale dopiero dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz. Mianowicie na mojej Viście robią się dziwne "łuny". Nie wiem czy dobrze to nazywam, ale na zdjęciach niżej będzie to dobrze widoczne (nawet widać to na samych miniaturkach). Proszę mi powiedzieć czy to normalne, ewentualnie co do wogóle jest :) ciekawe, podłączenie przez DVI czy Dsub? Edytowane 6 Lutego 2008 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBoy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 ciekawe, podłączenie przez DVI czy Dsub?Dsub ale jest w nim przejściówka na DVI. Właśnie pojechalem kupić kabel DVI i sprawdzę efekt. Problem został rozwiązany. Porządny kabel na DVI załatwił sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...