DRAGO Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Hello mam sprzęt działający w SLi Problem polega na tym że wyświetla mi się w grach zielony pasek z przypiskiem SLI i jakoby pokazuje wykorzystanie płynne sli kart nie wiem gdzie można tę opcje wyłączyć proszę o pomoc !! Zgóry dzięki!! no więc mój sprzęt Typ procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 Nazwa płyty głównej Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce 650i SLI Pamięć fizyczna 2048 MB DDR2 Geil dual DDR II cl4 800MHz Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) Nazwa kodowa procesora graficznego G84GT Windows XP SP2 Profesional Najnowsze sterowniki do Grafiki Edytowane 6 Lutego 2008 przez DRAGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Może byś napisał z łaski swojej jaki sprzęt i jakie sterowniki?? Wróżek tu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 w panelu sterowania nv w gornym menu masz ustawienia 3d, i tam jest tylko 1 opcja, a mianowicie "pokaz wskazniki wizualne sli". odznacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGO Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 DZięki wielkie to właśnie tej opcji szukałem jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...