William Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam! Na początek może jaki to sprzęt: Sound Blaster Audigy SE Tuner Winfast TV200XP Expert :] I teraz mam taki problem, zainstalowałem sterowniki do karty dźwiękowej, wszystko ładnie gra, natomiast gdy włączę winfast PVR do oglądania TV to nie ma tam dźwięku. Próbowałem wszystkich kombinacji ustawień i dalej nic ... :/ Proszę o pomoc, zamieszczam screena z programu Winfast PVR: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) A polaczyles karte dzwiekowa z karta TV kablekiem do audio ? Polecam takze aktualizacje do najnowszej wersji PVR2 Edytowane 6 Lutego 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A polaczyles karte dzwiekowa z karta TV kablekiem do audio ? Polecam takze aktualizacje do najnowszej wersji PVR2 tak kabelek audio podłączony :) zapomniałem o tym wspomnieć. Pvr2 zainstalowany i dalej cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 W PVR powinienes ustawic linie nagrywania/odtwarzania na Auxiliary tak jak na obrazku: W sterowniku od karty dzwiekowej takze musisz maksymalnie wzglosnic auxiliary, czesto domyslnie jest calkowicie wyciszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 no i działa !! przeinstalowałem sterowniki do karty dźwiękowej i potem jak już ustawiłem w PVR2 tak jak mi pokazałeś skończyła się cisza;) dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...