Cichy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Zastanawiam się nad zakupem tego wentyla. Ma bardzo fajne parametry # Obroty: 800 rpm # Hałas: 10.70 dBA # Przepływ powietrza: 40.17 CFM Chciałbym go wstawić do do zasilacza Amacrox Warrior AX500-A bo stokowy hałasuje. Jak myślicie ? Nada się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basetek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Opinie masz tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=234433&st=330 Osobiście dopłaciłbym 10zł do fandera, czy też noiseblockera xl2 (swego czasu był na allegro za 29pln). Ale zawsze jest Acutake :P poszukaj tematu o nim, też godny polecenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Dmucha calkiem niezle ;) Ale jako czlowiek z radeonem 2900 nie bede sie wypowiadal na temat glosnosci - u mnie go nie slychac :D Teraz planuje kupic wersje 1600rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Wydaje mi sie, ze mam podobnego 100x100 2000rpm (kedys sie inaczej nazywaly, ale to chyba to samo - Kaze cos tam ;)). Na max obrotach slychac go (to chyba normalne przy 2000rpm), ale po przykreceniu juz jest calkiem ok. No i ten wirnik sporo mniejszy, nawet mniejszy od tych normalnych z wersji 92mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...