HotSouce Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mam na ta inwestycje max 550zl i nie wiem co wybrac czy raczej cos tanszego czy lepiej zainwestowac w cos drozszego , kie3ruje sie przedewszystkim skołonnoscia do podkrecania oraz stabilna prac i oczywiscie wydajnościa wyposazenie dodatkowe nie interesuje mnie zbytnio. Jaka płyte mam wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Abit NF7(-S) rev. 1.2 albo EPoX 8RDA(+) Rzuć monetą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 gdyby nie to ze chcesz pokrecac , polecil bym ci sis'a 746 ma dobra wydajnosc , niestety , wiekszosc producentow ktorzy robia na nim plyty maja keipsko z oc chociaz coraz lepiej. w takim wypadku Abit rev 1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Tylko,ze ten Abit to 619 zl. + przesylka. Narazie widzialem je tylko w Siriusie. Jezeli chodzi o opnie uzytkownikow to slyszalem,ze Epox 8RDA(+) wymiata,wydajnosc pewnie podobna jak w Abicie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja jestem zadowolony z solteka sl-75frn-l nForce2:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja polecam epoxa 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja polecam przestac zakladac nowe topiki powodujace wojny, wystarczy nam 1 w zatoce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...