Goto Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Otóż zakupiłem na directsong.com muzyke w DRM. Prubuje otworzyc ją przez WMP11, zeby uaktułalnic licencję i pojawia mi się błąd http://img248.imageshack.us/img248/3971/beztytuunk5.jpg Pomocy! i z góry dizękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Może jeszcze potrzeba skoczyć do sklepu po oryginalnego Windowsa? :wink: Spróbuj pobrać wszystkie updatey i nowego WMP ze strony MS bezpośrednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goto Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam orginalną winde i najnowsze stery do WMP 11 ze strony microsoftu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam orginalną winde i najnowsze stery do WMP 11 ze strony microsoftu :PChodziło mi o updatey do Windy także. Poza tym przeszukaj bazę wiedzy MS. Mam orginalną winde i najnowsze stery do WMP 11 ze strony microsoftu :PChodziło mi o updatey do Windy także. Poza tym przeszukaj bazę wiedzy MS oraz zajrzyj TUTAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...