MacieX Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Co robić...? czego nie...co będzie....czego nie.....kurde ropa pójdzie w górę a mój diesel tylko ropke chleje , może radki coś spadną z ceny hmmm ciekawe co będzie....bo szykuje się III-cia Światowa..jedno jest pewne... Po tej wojnie powstanie nowy symulator albo gierka strategiczna o nazwie WWIII - World War III the anihilation pewnie jeszcze dodadzą.. a co wy myślicie na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 po WWIII to zamiast radeonem, bedziesz sie bawil patykami (lub twoje dzieci - o ile im skrzydelka lub kolejne glowki nie wyrosna)po WWIII to zamiast radeonem, bedziesz sie bawil patykami (lub twoje dzieci - o ile im skrzydelka lub kolejne glowki nie wyrosna)po WWIII to zamiast radeonem, bedziesz sie bawil patykami (lub twoje dzieci - o ile im skrzydelka lub kolejne glowki nie wyrosna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 dokładnie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 http://www.web-go.org/Pages/hcc/Viedos&Pic...cs/cj_14439.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 widze że nawet odrobina humoru tutaj jest ŹLE pojmowana panie wojwar no ale nic .. ja wyraziłem swoje stanowisko w sprawie a skoro ty nie potrafisz to juz twoj problem...(sprostowanie- nie mam dzieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 http://www.web-go.org/Pages/hcc/Viedos&Pics/cj_14439.swfjuz sie zaczyna... niedlugo bedzie masa takich flashy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 racja racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 BUMMM..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 (sprostowanie- nie mam dzieci) jak <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnie saddam z arsenalu ( a wydaje mi sie ze pojdzie na calosc) to nie zdazysz miec dzieci... pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja nie chec wojny!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie moga pojsc na jakis kompromis?? zajebac tego dupka i po klopocie!po co wojna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...