Skocz do zawartości
Tirin

Zawiechy Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z moim polrocznym komputerem.Zaczely sie z nim dziac dziwne rzeczy, komputer zaczal sie zawieszac tak od tak kiedy gram, slucham muzyki, przegladam www itp (2x musialem pisac tego posta bo mi sie zawieszał).Windows czasami sie nie uruchamia musze robic resety komputera niewiem co jest grane mysle ze to zasilka procek albo ramy :(.Wirusów naperno niemam bo robilem reinstala niedawno. Moj cfg:

8800 gts gigabyte 640 mb

c2d e4300

Seagate 320 gb

Evga 650i ultra

Chieftec 450w

Patriot 2gb 800 Mhz Cl5

Pls Heeeelp :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już chcesz jechać i czyścić to zapytaj się czy też mogą Ci założyć lepsze chłodzenie i paste.Kup Freezera 7 Pro i paste AC.Wydasz na to jakieś 80 zł w komputroniku a efekt będzie lepszy.Ulżysz procesorowi i sobie.Poza tym nie zdziwił bym się jak oni nakładali i jaką pastę jak po pół roku już takie temperatury.

A tak btw. to jak byłem w piatek u mnie w Gdyni w komputroniku to wpadł koleś z reklamacją że odebrał zestaw a nie ma wentylatora na procesorze i przy mnie kolesie sprawdzili że faktycznie nie zamontowali chłodzenia na nim.Dlatego lepiej składać komputer samemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze jutro pojade i kupie wyszło ok 60 zł w komputroniku. Teraz jest jeszcze gorzej komputer zawiesza sie co 2-5 max minut po wlaczeniu sie systemu a temperatury procka zdziwilem sie nie przekraczaja 40 stopni :F troche dziwne to moze dysk mam skopany ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi