Tirin Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam mam problem z moim polrocznym komputerem.Zaczely sie z nim dziac dziwne rzeczy, komputer zaczal sie zawieszac tak od tak kiedy gram, slucham muzyki, przegladam www itp (2x musialem pisac tego posta bo mi sie zawieszał).Windows czasami sie nie uruchamia musze robic resety komputera niewiem co jest grane mysle ze to zasilka procek albo ramy :(.Wirusów naperno niemam bo robilem reinstala niedawno. Moj cfg: 8800 gts gigabyte 640 mb c2d e4300 Seagate 320 gb Evga 650i ultra Chieftec 450w Patriot 2gb 800 Mhz Cl5 Pls Heeeelp :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Sprawdź temperatury, ramy memtestem albo goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirin Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Temperatury wygladaja tak : http://img88.imageshack.us/my.php?image=speedjd3.png Ramy sprawdzilem 0 errorów Komputer nie krecony a ramy niewiem na ile mam ustawione zaraz przestawie i powiem czy cos pomoglo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 No nie powiem, procek ma za ciepło. Jakie masz chłodzenie? Wyczyść kompa z kurzu żeby temperatury spadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirin Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Chłodzenie mam takie jakie dostałem razem z prockiem a kompa nie odkurzałem od pol roku musze jechac do sklepu zeby mi wyczyscili bo niestety plomby mam ;D komputronik rox ;F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Jeśli już chcesz jechać i czyścić to zapytaj się czy też mogą Ci założyć lepsze chłodzenie i paste.Kup Freezera 7 Pro i paste AC.Wydasz na to jakieś 80 zł w komputroniku a efekt będzie lepszy.Ulżysz procesorowi i sobie.Poza tym nie zdziwił bym się jak oni nakładali i jaką pastę jak po pół roku już takie temperatury. A tak btw. to jak byłem w piatek u mnie w Gdyni w komputroniku to wpadł koleś z reklamacją że odebrał zestaw a nie ma wentylatora na procesorze i przy mnie kolesie sprawdzili że faktycznie nie zamontowali chłodzenia na nim.Dlatego lepiej składać komputer samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirin Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Moze jutro pojade i kupie wyszło ok 60 zł w komputroniku. Teraz jest jeszcze gorzej komputer zawiesza sie co 2-5 max minut po wlaczeniu sie systemu a temperatury procka zdziwilem sie nie przekraczaja 40 stopni :F troche dziwne to moze dysk mam skopany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...