GURU500 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) YUPI :) cos wygralem :) mail poszedl .. Z gmaila mam nadzieje ze doszedl ? marco Edytowane 13 Lutego 2008 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Żebym to ja jeszcze pamiętał, które to byly a,b,c. Powinniscie podac prawidlowe odpowiedzi razem z pytaniami w newsie tym gdzie podaliscie zwyciezcow, zeby kazdy mogl sobie sprawdzic, a nie tak... 1. Który z płynów marki Feser obniża temperaturę chłodzonych komponentów bardziej niż inne dostępne płyny? I. Feser VSC II. Feser View Active UV Dye - Blue III. Feser Aqua Ultra Pure Water IV. Feser One 1L UV Acid Green 2. W którym z wymienionych kolorów NIE występują barwniki Feser-view? I. Niebieski II. Zielony III. Czarny IV. Żadnym z wyżej wymienionych 3. Ile razy woda destylowana (Aqua Ultra Pure Water) firmy Feser jest poddawana procesowi destylacji? I. Jeden raz II. Trzy raz III. Dwa razy IV. Aqua Ultra Pure Water nie jest poddawana procesowi destylacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooCash Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) 1 pytanie - odpowiedz a) czyli jakas tam nazwa plynu :P 2 pytanie - odpowiedz "zadne z wymienionych" chodzilo chyba o plyny w ktorych nie ma pigmentu swiecacego w UV 3 pytanie - woda przechodzi destylacje dwukrotnie ;] tyle pamietam moge sie mylic :D oo nie zauwazylem posta wyzej :D Edytowane 13 Lutego 2008 przez VooCash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ok, dzięki. Czyli odpowiedzialem dobrze, ale jak zwykle szczescia zawiele nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...