Oskaliber Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Szukałem i znalazlem juz kilka tematów poruszających podobne zagadnienia, jednak w sumie nie bylo tam konkretnych odpowiedzi na to, czego chcialbym sie dowiedziec. Niedlugo szykuje mi sie wymiana calego PC, w tym obudowy, a kilka miesiecy później planuje zakup WC. Jestem bardzo wybredny i nie moge znalezc zadnego big tower, ktory by mi sie spodobal, jak na razie jedyna fajna buda jaka znalazlem to Thermaltake Soprano biała, z oknem. Problem w tym, ze całe WC chcialbym zmiescic W obudowie, bez zadnego cięcia, czy trzymania niektorych czesci na zewnątrz obudowy. Czy zdolalbym cos takiego zrobic w tej obudowie, tak aby to jakos w miare wygladalo (myslalem o chlodnicy 2x120)? Czy wogole da rade zrobic schludne WC w midi tower? I przy okazji pytanie z innej beczki. Czytalem troche o plynach Feser One, wydaja mi sie calkiem fajne, tylko jak to jest z tym nie przewodzeniem prądu? Jak bede mial jakis wyciek, to nie da rady zeby sie coś stalo ze sprzetem, czy to tylko zmiejsza szanse, ze sie cos stanie? Z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Przewodzenie Fesera masz TU. W galerii jest sporo dobrych układów w midi tower, wystarczy pooglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...