e-tomek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Witam, przymierzam sie do kupna monitorka. Zdecydowany jestem na panorame Samsunga 2232BW, ale niektore gry (np. PES6, w ktorego duzo gram) obsluguja tylko rodzielczosci 4:3. No i jest problem. Alternatywa to iiyama ProLite H511S-B2, która chodzi na 4:3. Problem glownie dotyczy wyswietlania gier przystosowanych do 4:3 na panoramie. Edytowane 16 Lutego 2008 przez e-tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ale niektore gry (np. PES6, w ktorego duzo gram) obsluguja tylko rodzielczosci 4:3. No i jest problem. PES6 obsługuje panoramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 A to swietnie. Sprawdzalem w settings i nie moglem znalezc nigdzie trybow 16:10, ale to pewnie przez to, ze teraz mam 4:3. No to juz nie mam co gdybac, tylko brac Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ale to pewnie przez to, ze teraz mam 4:3. TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...