Granat Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Witam, mam pytanie odnosnie usuwania plików. Na dysku mam dwie partycje c i d. Jesli usunę plik, folder etc. z partcji c to ląduje on w koszu. Jesli zrobię to samo na partycji d to plik/folder nie ląduje w koszu tylko jest usuwany automatycznie. Jest mozliwośc jakiejs modyfikacji tak aby usuwane rzeczy z partycji d lądowały najpierw w koszu? Edytowane 17 Lutego 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) kliknij prawym na kosz i właściwości.... :D dla każdego dysku ustalasz sobie pamiętaj że kosz ma ustaloną pojemnośc. jak kasujesz duży plik i jest on większy od pojemności kosza to od razu zostanie usunięty Edytowane 17 Lutego 2008 przez Konkor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) We właściwościach mam dwie zakładki : Globalne i "Dysk lokalny C"..... to wszystko Problem rozwiązany..dziękuje za próby pomocy. Edytowane 17 Lutego 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...