Mesiah Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam.. Mam problem z Vistą.. Strasznie wolno chodzi i w ogóle jest strasznie denerwująca no ale zbaczam z tematu.. chciałbym uzuskac pomoc przy instalacji XP. Nie chce sam zaczynac bo dobrze sie na tym nie znam , poza tym boje sie o gwarancje.. Nie wiem jak to zrobic zeby w razie czego powrocic do visty i np. wysłac laptopa do serwisu. Moze ktoś ma takiego laptopa i chwilę wolnego czasu.. Będę wdzięczny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Po zainstalowanu innego systemu nie tracisz gwarancji. Instalacja XP jest banalna i nie potrzebujesz żadnej pomocy. Wystarczy, że będziesz czytał co na ekranie się znajduje oraz klikniesz parę razy dalej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Nie zapomnij jednak wcześniej zaopatrzyć sie w komplet sterownikówdo XP, najlepiej ze strony twojego modelu na stronie producenta. Mój lap też teoretycznie robiony jest "pod Vistę", a na XP śmiga aż milo. Edytowane 23 Lutego 2008 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...