sebabros Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam. Mam laptopa hp6820s. Zrobiłem formata, zainstalowałem XP, wszystkie dostępne stery ze strony producenta, ale w menedżerze urządzeń zostało jedno (fotka). Nie mogę znaleźć do niego sterów, przeszukałem dziesiątki for, dzwoniłem na infolinię HP ale nikt nie odbiera :-[, nie wiem co z tym zrobić. Czy przyczyną może być zła kolejność instalacji sterowników ? to jest ID urządzenia HDAUDIO\FUNC_02&VEN_11C1&DEV_1040&SUBSYS_103C1378&REV_1002\4&6098C43&0&0101 , ale nie mogłem nic sensownego o tym znaleźć. Ps. Wszystko działa, internet, internet bezprzewodowy też znajduje mi sieci lecz nie może do żadnej się połączyć, czy do Wifi potrzebny jest sterownik do tego modemu ? Czy powinien działać mimo wszystko ? A może odinstalować te urządzenie ? Proszę o pilną odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Sprawdz np. te sterowniki: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/asp...l_v.2175_XP.zip Modem raczej nie ma zwiazku z wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...