Varrol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Wczoraj zwaliła mi się karta graficzna - po restarcie komp już nie wstał :evil: Co było przyczyną - otóż na 99% kabel do monitora ?!? Niby obraz był dobry, ale nie działały mi okulary 3D, bo były jakieś dziwne zakłócenia - a jak sprawdziłem w drugim kompie, to zakłóceń nie było - pomyślałem, że to wina karty. Ale po śmikerci karty przełożyłem grafę z drugiego kompa i !?! zakłócenia na okularach są dalej! No to zmieniłem monitor (kabel w drugim monitorze jest na stałe) i !!! zakłócenia znikły. Wniosek - kabel załatwił mi grafę (pewnie przez to, że ostatnio próbowałem uruchomić te okulary 3D). Tego bym się nigdy nie spodziewał. A kabel wymieniłem jakieś 3 mies temu. Pozostaje założyć stary wiatraczek na grafę i modlić się, że w serwisie mi wymienią - a jeśli, to pewnie na coś innego, bo GeForce'ów 2 Ultra już nie ma w sprzedaży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 heh, pech jak nic. Ja mam jeszcze gdziesz asusa 6600 deluxe , tez z okularkami i narazie mi dziala, co lepsze chodzi na 180/210 wiec calkiem niezle :) mam nadzieje ze tak szybko sie nie zjara... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ale przynajmniej dowiedziałem się dzisiaj, że zdałem maturę - i ta nawet nieźle (NOWA). :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 heh, pech jak nic. Ja mam jeszcze gdziesz asusa 6600 deluxe , tez z okularkami i narazie mi dziala, co lepsze chodzi na 180/210 wiec calkiem niezle :) mam nadzieje ze tak szybko sie nie zjara... Mnie okulary nie działały z winy kabla, więc jeśli tobie działają to nie masz co się przejmować. A grafę może mi za niewielką dopłatą zamienią na Radka 8500 - więc jak dobrze pójdzie, to i tak wyjdę na swoje. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Hehe, no to gratulacje z okazji zdania matury i powodzenia z grafa, :D :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Gratuluje matury. Nie ma tego zlego coby na dobre, moze wymienia na gf3 i to bez doplaty bo pewnie za tego gf2 dawales kiedys wiecej niz dzisiaj stoi gf3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Gratuluje matury. Nie ma tego zlego coby na dobre, moze wymienia na gf3 i to bez doplaty bo pewnie za tego gf2 dawales kiedys wiecej niz dzisiaj stoi gf3 :) Zgadza się, ponad 1000zeta dałem - najgorsze to, że będę musiał dość długo czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 ja nigdy nie czekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 ja nigdy nie czekam :P Może wymienią od razu, jak zobaczą, że zwalona - bo mam ją trochę po znajomości, więc chyba nie będą robić problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...