Oniryczny Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam! Poszukuję białego panelu sterującego obrotami wentylatora... ale problem polega na tym że potrzebuję włącznika do choćby jednego który pozwoli mogą całkowicie wyłączyć mam Thermaltake'a który świeci i w nocy nie pozwala mi spać tak więc chcę go wyłączyć a regulator obrotów doń dołączony pozwala zejść na minimum ~1300 rpm czy ktoś Pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 pomożemy, tu jest z czego wybierać... http://www.azerty.nl/producten/zoek/136/function-panel.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ale ja potrzebuję biały panel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 szukanie nie boli. wpisujesz model panelu w www.google.pl i sprawdzasz gdzi w polsce mają w kolorze białym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) wydaje mi się ze znacznie taniej będzie poszukać wyłącznik do wentylatora w sklepie z akcesoriami elektronicznymi.. a pozostałe wentylatory zredukować z 12V na 5V ;-) Najlepszy byłby Zalman ZM-MFC1 ale jest tylko w kolorze czarnym... <_< Edytowane 20 Lutego 2008 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...