pawelec_x Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Nie, nie chodzi mi tu o łysych dresów wymaciach!ących kijami na ulicy :D Gra ktoś z was może w baseball? Ja od niedawna należę do nowo powstałego klubu Pasikoniki Warszawa ;) Jeśli ktoś z was gra a może interesuje się mlb to podzielcie się swoimi wrażeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 NASN jest dostepny od jakiegos czasu w "n-ce" i wiekszosci sieci kablowych. Transmituja niemal wszystkie mecze wlacznie ze Spring Trainings i World Series (wylacznosc w Europie). Uwielbiam baseball, wiec dla mnie to jest wymarzony kanal. ;) Polecam! NASN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 kumpel ma N-kę więc czasem do niego wpadamy na mecze :) jednak nie ma to jak gra, już niedługo rusza 2 liga w Kutnie pierwszy turniej więc będzie się działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...