Tobik Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam. Kupiłem sobie taka o to kartę,ale mam problem z znalezieniem do niej jakiś porządnych sterów(sam kodek dzwięku mam)...ściągałem różne i nic pod vista(64bit) iść nie chce..proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Dołączam się do pytania bo też mam ten problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Znalazłem jakieś stery,ale słyszałem o jakimś modzie do audigy "Alchemy" czy jakoś tak bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu czegoś konkretnego do tej karty.System Vista x64.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Dzięki uprzejmości kolegi z forum (wozaq) podaje link ze sterownikami do visty: http://forums.creative.com/creativelabs/bo...essage.id=24260 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...