zielak_18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam! Mam problem z komputerem. Chodzi o to, że wyłącza się on co jakiś czas (od 5 do 15 minut przeważnie). Nie można go włączyć od razu. Trzeba wyjąć kabel zasilający z zasilacza i włączyć go ponownie. Wtedy da się włączyć ale za chwile wyłącza się znowu. Konfiguracja taka jak w podpisie, zasilacz to jakiś codegen :mur: Wydaje mi się, że to jego wina. Czy mam racje? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Samobójca :blink: Zmień to coś na porządny zasilacz (Delta, Fortron, Modecom). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 j.w zasilacz niestety konczy zywot najprawdopodobniej i na cale szczescie ma chyba sprawne zabezpieczeni przeciazeniowe (to by wyjasnialo dlaczego "nie odrazu" da sie go odpalic) polecam tak jak kolega napisal Delta, Fortron, Modecom MC (wazne zeby mc bylo :>) mocy okolo 350W spokojnie da rade z mocna linia 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ok dzieki za odpowiedzi. Moje podejrzenia się potwierdzily, więc jutro do sklepu lece po zasilacz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 codegen nie musi konczyc zywota zeby sie tak dzialo ;d swoja droga zazdroszcze odwagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 codegen nie musi konczyc zywota zeby sie tak dzialo ;d swoja droga zazdroszcze odwagi :DAle prawda jest, że to główny podejrzany - do tego zestawu idealny będzie mc 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Kupiłem Modecoma MC 350W i poki co komp chodzi już z 2h bezproblemowo, także pomogło. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...