Gość Łukasz Zaradniak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Mam do przygotowania dwa referaty: Pierwszy o DVD standard DVD. Proszę o skany,linki i materiały Porówanie telefonów Nokia. Proszę o sakny, linki materiały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Mam do przygotowania dwa referaty: Pierwszy o DVD standard DVD. Proszę o skany,linki i materiały Porówanie telefonów Nokia. Proszę o sakny, linki materiały. jakis czas temu bylo o dvd uzyj opcji szukaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 www.sciaga.pl a zreszta wyszukaj cos na szukaj.onet.pl, google:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 www.google.com.pl - przecież jesteś Zaradniak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 fajny jestes :) "mam do przygotowania dwa referaty..." , tu macie tematy , zrobcie reszte za mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 o dvd to znajdziesz cos na www.cdrinfo.pl a o nokiach na www.nokia.com :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...