Kllaymenn Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Jest sobie taka stronka www.theprodigy.com wykonana w shockwave i nie moge jej za chiny sciagnac np. Teleprotem Pro. Moze wiecie jak to zrobic aby ja cala z HDD zgrac z animacjami i dzwiekiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 http://www.theprodigy.com/newmain.dcr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 No tak ale jak ja na HDD sciagnac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 geez.....kliknij na tego linka wyzej prawym i wez 'save target as...' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jest sobie taka stronka www.theprodigy.com wykonana w shockwave i nie moge jej za chiny sciagnac np. Teleprotem Pro. Moze wiecie jak to zrobic aby ja cala z HDD zgrac z animacjami i dzwiekiem?Tu masz program który robi mirrora całego portalu nawet :) www.httrack.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...