lukasz87 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, posiadam laptopa jak w opisie czyli dv6625ev i wyrzuciłem z niego viste i zainstalowałem xp wszystkie sterowniki chodzą bez zarzutu każdy guziczek nawet pilot;) jedyny problem jaki mam to po zamknięciu klapy komputer przechodzi w stan wstrzymania i po otworzeniu klapy nie wraca spowrotem do życia(nadal jest w stanie wstrzymania-znaczy sie widać ze dysk sie budzi ale matryca dalej nic) trzeba go resetować PS. wiem ze można wyłączyć żeby komputer przechodził w stan wstrzymania jak sie zamknie klapę żeby dalej normalnie chodził ale takie rozwiązanie nie jest zbyt oszczędne może ktoś wie jak to zrobić żeby komputer sie normalnie budził Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldus1410 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Witam. Nie wiem jak Ci doradzić, ale wiem jak Ty mógłbyś mi pomóc. Mam takiego samego lapka, z vistą oczywiście... :? Od kilku dni męczę się z dodaniem odpowiedniego kontrolera dysku do instalatora WINXPSP2... Póki co stoję w miejscu. Jakbyś mógł udostępnić mi odpowiedni sterownik to byłbym bardzo wdzięczny. To mój nr gg: 8063165 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...