sssss Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zastanawiam się co wybrać. Myślę nad Steelpad SX albo Steelpad I-2 czy Steelpad 5L. Ewentualnie jakieś ślizgacze polećcie. Słyszałem że na SX DA niezbyt dobrze się sprawuje. Prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zastanawiam się co wybrać. Myślę nad Steelpad SX albo Steelpad I-2 czy Steelpad 5L. Ewentualnie jakieś ślizgacze polećcie. Słyszałem że na SX DA niezbyt dobrze się sprawuje. Prawda to? DA nie mam ale mialem coperfilca. Bierz pada QCK albo EYEpada normala albo jak lubisz jezdzic gryzoniem po biurku to XLa. Slizg jest bardzo dobry a pady drogie nie sa i sa bardzo uniwersalne. A imo nie ma lepszego pada niz dobra szmacianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Bierz pada QCK albo EYEpada normala albo jak lubisz jezdzic gryzoniem po biurku to XLa. Slizg jest bardzo dobry a pady drogie nie sa i sa bardzo uniwersalne. A imo nie ma lepszego pada niz dobra szmacianka. Podpisuje się pod słowami kolegi... :wink: Edytowane 3 Marca 2008 przez Maverik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leanier Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Mam combo Deathadder+mICEskatezy na QCK i jest bardzo fajnie. QCK troche małe może kiedys wymienię na heavy! Co do ślizgaczy to sa niesamowite. Bazowe od Razera są fatalne i radzę od razu brać mICEskatezy - duża różnica na + (ja nałożyłem je na re które już były w dathadderze co spowodowało drobne podniesienie myszki - zwiększa to wygode jej użytkowania według mnie). Edytowane 4 Marca 2008 przez Leanier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...