Gość Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) witam potrzebuję najtańszego routera, z racji tego, iż provider zabrania osobistej konfiguracji (firma konfiguruje, ja tylko podłączam) - od razu zaznaczam, nie będę zmieniał isp, jako,że potrzebne mi to jest na okres około 4 miesięcy, tak więc do rzeczy sklep to raczej apollo (mieszkam w kraku), znalazłem kilka ofert: 1-szy 2-gi 3-ci 4-ty który z nich jest w miarę przyzwoity? droższego nie kupię bo nie mam na tyle funduszy ps. podłączony będzie laptop z vistą i desktop z win2k pro - będą jakieś problemy z łącznością pomiędzy nimi? chodzi głównie o możliwość drukowania dzięki z góry e: już poprawiłem :) Edytowane 25 Lutego 2008 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 wez czwarty! :P // a tak serio jak najtańszy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...