olas_zet Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Udało mi się (moim zdaniem okazyjnie - 500) nabyć Armor-a LCS. Wszystko ładnie, pięknie tyle tylko że po odpaleniu szok - zamiast ciszy buczenie, w nocy wręcz nie do zniesienia. Do oryginału dokupiłem jeszcze bloczki na chipset (Channel V3) i grafę (Prison Pro V2 GPU) ze złączką NK12. Cały zestaw jest na wężu 3/8" i szybkozłączkach (poza tymi z NK12). Teraz pytania: -czy ten typ tak ma czy może trafiłem na trefną sztukę - jaką inną pompkę mógłbym wstawić - żeby nie było konieczności wymiany węża (pewnie rezerwuar też trzeba będzie wymienić bo w zestawie jest połączony z pompką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 wymień wentyle bo to one zapewne powodują większość niechcianych dźwięków pompka hmm zużyta najprawdopodobniej ...było juz kilka tematów o niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas_zet Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Hałas niestety nie pochodzi od wiatraków - a pompka była nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 wadliwa reklamuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas_zet Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 wadliwa reklamuj ..na tym polegała okazja, że buda nowa ale bez gwarancji. Teraz nie wiem czy warto kupić pompkę TT od zestawu czy może jest jakaś lepsza alternatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 alternatywą będzie zakup cr2 lub d-teka czyli od 100-170 za nówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Jest jeszcze kilka możliwości: -pompka zamocowana na sztywno - przenosi drgania, dysk, ew, zasilacz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas_zet Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Dysk seagate mam na podkładkach gumowych, a zasiłka hx520 więc też cicha. Przez weekend postaram się dół obudowy wyłożyć matą może pomoże? A tak BTW słyszał może ktoś o regulatorze do wiatraków z wtyczką "molex"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...