Uneek Eth Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Watek ten znajduje sie również na forum "Oprogramowanie" lecz nie został rozwiązany... Sprzęt & system w konfigu... Problem pojawia się podczas (na początku) instalacji niektórych aplikacji np. CodeCreatures Benchmark, Command & Conquer Generals. Wyświetla komunikat: Feature transfer error Error: - 1639 Błędny argument wiersza polecenia. Szczegółowa pomoc na temat wiersza polecenia znajduje się w zestawie SDK Instalatora Windows. Dodam, że po tym komunikacie wywala mi proces instalacji... Próbowałem już wszystkiego: - Bios na default, - FSB 133 MHz - RAM na default - Format i instalka nowego systemu i nic... Panowie co robić :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Zainstalowałem wczoraj Win98SE i wszystko instaluje się bez problemu :!: Wynika z tego, że to chyba XP'ek lub Service Pack coś miesza :?: :roll: Może jakieś sugestie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...