Skocz do zawartości
carlosmarc2

Jak Przydzielany Jest Adres Ip W Bt W Anglii?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam umowe na 18 miesiecy , pierwsze 6 mieswecy 18.99

kolejne 12 miesiecy po 24.99 .

Rachunki przychodza co trzy miesiace ,wymagany byl DirectDebit

czyli automatyczne pobieranie kasy z konta ,

Ja mieszkam na swoim wiec nie wiem czy w twoim wypadku nie bedzie problemow

z tego co pamietam to jeden kumep wynajmujac pokoj zalozyl sobie linie telefoniczna z BT

jest linia , to i mozna broadbanda dodac .

Co do jakosci loncza to na poczatku bylo super , broadband synchronizowal sie na 7,5Mbita

transfery dochodzily do 740KB/s !! po miesiacu ograniczyli go do 5.5Mbit

i nie ma bata zeby sie z nimi dogadac na owe 7,5Mbita , cuda wymyslaja roznego rodzaju .

Widac za duzo targalem z neta , moj dzienny max to ponad 20GB .

Tu masz opcje : http://www.productsandservices.bt.com/cons...4?topicId=15764

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopisze sie do tematu... ja tez mam w UK neta od BT, oczywiscie najwyzszy pakiet 8MBit Unlimited, jak zamawialismy to powiedzieli ze moze byc na poziomie 5,5MBit - tylko ze ja nie mam nawet 0,5MBit! masakra a z nimi to sie nie mozna dogadac! konsultanci, hindusi chyba nie rozumieja roznicy miedzy KBit a KBajt, ja dzwonie i narzekam ze mimo oplaconych 8MBit nie mam nawet 0,5 a baba mi na to, ze mam predkosc sciagania na poziomie 0,5 wiec wszystko jest ok! tyle, ze jak sciagam mam zawsze 58kb na maxa!

kumpela ktora brala neta na siebie juz sobie odpuscila bo z debilami nie da sie dogadac! szkoda tylko ze jak zaczynam sciagac jakis plik ze stronki np. microsoftu to zaczyna sciaganie od ok. 700kb i spada powoli do 58kb i taki poziom trzyma! wg mnie to jest celowa blokada od BT!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi