lukaszek1905 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Mam problem z zainstalowaniem Adobe Premiere Pro CS3 PL. Odpalam instalkę z Adobe premiere Pro CS3, trwa "inicjalizacja" i po ukończeniu inicjalizacji wyskakuje okienko i pisze: "Instalować można tylko jeden produkt Adobe. Przed rozpoczęciem instalacji programu Adobe Premiere Pro CS3, proszę dokończyć poprzednią instalację. OK." I klikam OK i koniec. Nie mam żadnej instalacji rozpoczętej ani nic. Potrzebuję pilnie ten program, wiem ze program wymaga SSE2.Mój procek posiada SSE2. Mam AMD Athlon 4200+. Pomóżcie. Pozdrawiam. Screen: >>>> Screen z problemem Edytowane 29 Lutego 2008 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 hmm nie wiem czy pomoze ale zrzuc pliki na ychol np do tempa i odpal z dysky no chyba ze tak robisz to w tedy nie wiem moze masz stara wersje instalatora windows albo cos albo moze zabij proces instalatora i nowy ruszy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) hmm wygląda na to ze poprzednia instalka nie została dokonczona i pozostały smieci w rejestrze, zobacz czy możesz usunąc program w dodaj usun programy jesli nie to skorzystaj z programu Windows Installer CleanUp i usuń go tam. Edytowane 9 Marca 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 w rejestrze nic nie ma z cs3. prosze o pomoc, próbowałem zainstalowac u kolegi an lapie, ma intela, i mu poszło:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) skoro jest taki komunikat z programu to coś jest w rejestrze albo nawet w boot sektorze dysku znając produkty Adobe. Edytowane 12 Marca 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 najłatwiej było by zapytać w supporcie adobe ;) Masz coś innego od adobe ? może pozamykaj różne śmieci co się włączają z systemem może wykrywa coś jako setupa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Adobe CS3 Cleaner, a potem instalacja ;). Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...