MeHow Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Chcialem przeslac obrazek z t68i na sl45i przez irda i po prostu mi sie wylaczyl telefon (sl45i), czy da sie cos zrobic, zeby tel sie nie wylaczal? Moze znacie jakies forum o tel. kom. pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 linki juz byly zapodawane o forum komorkowych... ;> & bodajze w topicu: moj nowy telefonik ale nie na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.ericsson.tap.pl tam powinno cos o tym byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 moze masz felefny egzemplarz - nie wiem ja mam SL 45 (bez i) i nie mam zadnych problemow zarowno z erykiem jak i z nokia 9210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 rangerek, ale czy probowales komunikowac sie z sl45i ? np. z nokia kumpla wszystko jest ok, tylko ze z tym sony ericssonem jakies buty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nie jeszcze nie - tzn mam jeszcze miesiac gwarancji a sypie mi sie klawiatura wiec musze z niej skorzystac co oznacza ze nie mglem sobie wgrac softu w wersji i ale juz niedlugo - a tak BTW slyszalem ze sa sposoby na GPRS w SLu (podobno zewnetrzny modem jakis ale nie wiem czy to nie lipa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nie jeszcze nie - tzn mam jeszcze miesiac gwarancji a sypie mi sie klawiatura wiec musze z niej skorzystac co oznacza ze nie mglem sobie wgrac softu w wersji i ale juz niedlugo - a tak BTW slyszalem ze sa sposoby na GPRS w SLu (podobno zewnetrzny modem jakis ale nie wiem czy to nie lipa) jak do mnie wpadniesz (tego lcd skladac :wink: ) to sprawdzimy sl45 vs sl45i 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...