Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Witam szanowne grono :) Mam prośbe oraz zapytanie czy ktoś z Was nie ma przypadkiem gdzieś na swoim dysku referatu odnośnie "Fal dźwiękowych". Szukam i szukam po necie i nie ma nigdzie. Chcialbym cos innego niz to co jest na www.sciaga.pl bo moze sie zdazyc ze ktos z mojej klasy tez bedzie mial z tamtedo zrodla :roll: Jak był by ktos tak mily to prosze o pomoc... POZDRO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ech, a ja ci polecam otworzyc ksiazke do fizy, encyklopedie i posiedziec z godzinke. nie umrzesz od tego, a i na zdrowie ci to wyjdze (w kazdym razie na pewno nie zaszkodzi). a jesli jednak masz wstret do papieru z wiedza - to polecam wiem.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Jak chcesz to moge Ci dać materiały z lekcji/Profil mat-fiz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Już sobie poradziłem :D zdesperowany zrobiłem tak jak radził pshem, chyba nawet dobrze wyszło :D Pozdro & repsect... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 No kurde widac czasem sie przydają te całe ksiązki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...