Mufta Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Witam Dostalem takiego zloma jak Compaq Presario 7222, mam taki problem bo nie wiem jak w tym wejsc do BIOSu :oops: Dzieki za kazde info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Nie pamietam dokładnie ale chyba F2. Próbowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a jak nie to odlacz hdd i wtedy wejdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 F2 bylo... odlaczalem tez dyski i nic, restes Comosa tez byl.... jeszcze pare min i to przek okno wywale :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Wyłącz kompa i uruchom (ale nie reset) i powinno pisać jak wejść do biosu - ja raz miałem jakiegoś compaqa i do biosu dało się wejść tylko przy uruchamianiu - po restarcie nie było to możliwe. Co do kombinacji klawiszy strelam jeszcze alt+F2 (ale to musi być napisane). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ej jakbylo by napisane to nie zawalalbym grupy... Tez mialem kiedys innego compaqa i wlasnie pisalo, tu niestety nie pisze :( normalnie wymiekam przy tym sprzecie to jest intel 100 :P :) Stare dobre czasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Mialem ostatnio P200 i tez nie wiedzialem jak do biosu wejsc,nigdzie nie pisalo.. Moze tam nie mozna wejsc do biosa :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Sproboj moze alt F1 , lub samo F1 , moze to cos da ale nie recze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mialem ostatnio P200 i tez nie wiedzialem jak do biosu wejsc,nigdzie nie pisalo.. Moze tam nie mozna wejsc do biosa :) Pozdrawiam Z tego co dzoslem tam sie chyba wszystko ustawia przez ta smieszna zworke od resetowania pamieci CMOS... I z tego by wynikalo ze BIOSa nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 do biosu wejdziesz klawiszem f10 (wciskasz go wtedy gdy slyszysz takie dwa pikniecia) ale compaq maja to do siebie ze bios jest na hdd ma oddzielna partycje wiec jesli formatowales hdd/robiles partycje usunales bios co oczywiscie nie niesie za soba zadnych powaznych konsekwencji bo w biosie tym nie wiele mozna ustawiac :( mozesz se zalozyc haslo itd itp wejdz na strone compaq sciagnij sobie odpowiedni soft i bedziesz mial bios na fdd jak ja to mam wkladasz dyskietke ustawiasz co chcesz zapisujesz i po krzyku pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...