gips Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Sluchajcie , w moim fujiku mam dziwny problem , mianowicie mam taki programik POwer Manager. Gdy odpalam kompa wyskakuje komunikat ze Registration session Failed (to wlasnie komunikat od Power Manager) i wtedy nie aktywny mam przycisk do WiFi i nie moge uruchomic sieci. Co z tym zrobic? Raz na jakis czas programik sie dobrze uruchamia po wlaczeniu kompa i jest wszzytsko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 odinstaluj go i zacznij uzywac narzedzi wbudowanych w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gips Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 jak odinstaluje PM to wtedy mam nieaktywny przycisk do WIFI na panelu w laptopie. A jest jakis inny sposob na wlaczenie wifi w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 hmmm u mnie w amilo v2055 mozna bez problemu na panelu wlaczac/wylaczac wifi(bez oprogramowania FS). a sprawdz w menadzeze urzadzen (przy karcie wifi) czy nie mozna na stale wlaczyc anteny (poszukaj tam w opcjach bo teraz nie siedze na tym lapku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gips Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 wiesz co w manadzerze urzadzen nie ma nigdzie zeby wlaczyc na stale wifi:( chyba ze ty cos znajdziesz moze slabo szukam. Ale troche dziwne posuniecie ze strony FS ze jeden malutki programik jest zalezny od tak potzrebnego urzadzenia jakim jest WIFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 chodzilo mi raczej o opcje przy karcie wifi chyba jest cos takiego jak antena on/off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gips Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 wlasnie kurcze nie widze, chyba nie ma. jak wiesz moze gdzie jest dak znac pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...