Skocz do zawartości
Dawid00

Komputer Sie Zresetowal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj mi sie sam zresetowal komputer. Przegladalem cos w internecie, i nagle sie zresetowal. Nie wyswietlil sie zaden niebiekski ekran, poprostu zywkly reset. Nic mi sie oczywiscie nie wcislo. Dlaczego tak sie stalo, jezeili to 1 raz moge to zignorowac? Dodam jeszcze, ze dziwnie mysz mi sie zachowuje, mam ja na usb, i non stop sie odlacza i zalacza, cala mruga co 5 sek, z przerwami. Dawno nie robilem formata, wiec moze najwyzszy czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1. zly dzial (powinno byc w podstawowych)

po 2. zarowno dziwne zachowanie mychy na usb jak i reset kompa to sprawa sprzetu, nie windy

ja radze w szczegolnosci obejrzec kontensatory na mobo i w sasilaczu, czy nie ma napuchnietych albo i wylanych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem kiedys uszkodzony port USB i takze mi myche co jakis czas rozlaczalo i "migala", za ktoryms razem konczylo sie to resetem. Sprobuj przerzucic mysz do innego USB, jezeli nadal ja rozlacza to sprobuj popracowac na innej myszy.

Pozdrawiam

Edytowane przez moreno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mysz sie popsula, wczoraj padla i nie rusza. Jak rusze delikatnie kablem, to sie zaswieca, no ale nie da rady grac. Usb ok Moje pytanie: Jak odeslac produkt razera do MMV.pl ? slyzalem ze jakos kuriera trzeba zamowic itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi