Borys-Tech Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Żeby nie było użyłem już wyszukiwarki jednak nie znalazłem odpowiedzi. Był jednak wątek w którym ktoś napisał że ten Router występuje tylko w wersji 1.0 lub 1.1. Czy mógłby ktoś potwierdzić lub powiedzieć jak sprawdzić wersję nie otwierając pudełka?? Mam zamiar wgrać Tomato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Wersja jest napisana na naklejce pod spodem routera, więc bez otwierania się nie obejdzie. Tomato można wgrać na wersję v1.0 i v1.1 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Można sprawdzić każdy router linksysa pod względem wersji nie otwierając pudełka. Wystarczy sobie wydrukować listę S/N z konkretnych serii ze strony openwrt i sprawdzić na pudełku i porównać z listą. Wówczas można dowiedzieć się z jaką wersją mamy do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...