gulki81 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Witam! Przy boot'owaniu systemu wyświetla mi się plansza z PCI Devices Listing.. czy istnieje jakaś możliwość wyłączenia tej planszy na płytach Gigabyte'a i jesli tak to w jaki sposób?? Pozdrawiam i proszę o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 A jaki to model płyty to nam wróżka powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulki81 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 oj, sorry myślałem, że to wsio jedno skoro to Gigabyte ;) Już uzupełniam.. mianowicie GA- G33M DS2R :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 poszuakaj w biosie ale raczej sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Ale nie wiem w czym Ci to przeszkadza, ja tez mam mobo gigabajta i ta tabela pokazuje się może na jakies 2sek... Więc nie wiem w czym problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 bo najpierw jest graficzne logo biosu, a potem graficzny ekran ladowania windy - niektorym estetom przeszkadza nawet kilka sekund tekstowej planszy przywodzacej na mysl czasy dosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...