ath Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zainstalowalem betke ie 8 i cos nie odpala, hlep !1 sys: xp pl@sp3 3300 ie 7 eng bangla a tutaj zonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 ja bym obstawial ze beta ( sp 3) gryzie sie z beta ie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Miałem to samo, ale po wejściu do control panel/internet options i zresetewoniu wszystkich ustawień problem znikną. Jednak u mnie ta przeglądarka działa tragicznie. Jak można ją odinstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Miałem to samo, ale po wejściu do control panel/internet options i zresetewoniu wszystkich ustawień problem znikną. Jednak u mnie ta przeglądarka działa tragicznie. Jak można ją odinstalować? A co konkretnie zresetowales, bo ja praktycznie wszystko w tych ustawieniach i problem nie zniknal... A jak odinstalowac ? Normalnie poprzez add or remove porgrams. Ktos obeznany w temacie moze potwierdzic, ze beta sp3 sie gryzie z beta ie8, bo ten plik, ktory mi wywala to chyba ma cos z tym wspolnego... (?) --- Zainstalowalem sp3 3311 i udalo mi sie odpalic ie8b, ale tylko jeden raz, bo za nastepnym znowu ten error. :lol2: Czytalem po forach i ludzie maja takie problemy z xp sp2 prof, wiec to raczej nie wina mojego sp3... Edytowane 9 Marca 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...