marius09 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Witam Szukałem gdzie mogłem ale nigdzie nie znalazłem pomocy. Może tutaj Szanowni Forumowicze poratujecie? Problem jest taki. Padł mi monitor i przez to stacjonarka jest zdechła. Nie będę już kupował innego ponieważ całkowicie przesiadam się na notebook. Pytanie zatem czy w jakikolwiek sposób da się złączyć notebooka ze stacjonarką tak aby ekran notebooka był chwilowo monitorem do stacjonarki? Tak wykasować co trzeba z dysków itp. Proszę o podpowiedź czy to da się zrobić no i jeśli tak to jak? Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zainwestuj sobie w kabel S-Video i podlacz do telewizora, tez bedzie ;). Bo do laptopa się raczej nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius09 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 ok dzięki. Po prostu kupuję kabel wpinam gdzie trzeba i chula. Nic nie trzeba nigdzie ustawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Nie, raczej wystarczy, że podepniesz S-Video do karty i potem do TV (wtyczka zależy od tego, czy masz Composite, czy S-Video). Robisz to co chcesz i już ;). Edytowane 9 Marca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...