Guts Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Witam serdecznie mam taki problem posiadam chłodzenie Scythe Katana II na procesorze P4 3.0 GHz. Wszystko po podpięciu chodziło w porządku jednak do czasu. Wczoraj włączam komputer i moim oczom ukazał się komunikat "CPU Fan Error" no to poszukałem na internecie porad co i jak, doszedłem do tego iż należy wyłączyć w biosie Kontrole Obrotów tak więc też uczyniłem, zapisuje ustawienia i nadal podczas włączania komputera ukazuje mi się ten komunikat i nie wiem co mam już robić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2008 przez Guts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Wyłącz nie tyle kontrole obrotów, co taką właśnie opcję "CPU Fan Error" (disable). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guts Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Wyłącz nie tyle kontrole obrotów, co taką właśnie opcję "CPU Fan Error" (disable).Niestety nie widzę u siebie w biosie takiej opcji chyba ze źle szukam ale wydaje mi sie że szukam okey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Co to za mobacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guts Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Co to za mobacz?Mobacz? nie rozumie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Ech... Płyta główna. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guts Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Ech... Płyta główna. :)Asus P5GDC Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...