jacki15 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam! Czy mozna zwiekszyc zasieg myszki podanej w temacie? Jezeli tak to w jaki sposob. Myszka jest naprawde extra, tylko ten 1 metrowy zasieg :sad: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Zrobiłem mały test i u mnie ta myszka ma zasięg 2,5 metra (więcej nie mogłem bo mi się szafka zaczęła ;) ) Więc chyba wszystko zależy gdzie masz schowany czujnik podczerwieni :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheArt Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 przeciez ta mycha dziala radiowo 2.4Ghz, zasieg 10m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Zrobiłem mały test i u mnie ta myszka ma zasięg 2,5 metra (więcej nie mogłem bo mi się szafka zaczęła ;) ) Więc chyba wszystko zależy gdzie masz schowany czujnik podczerwieni :-P . Mam pytanko jakim programem testwaliscie te myszy bo ja szukam i nie moge sie doszukac!!?? z gory thx... Czy miezyles odleglos i odchodziles od nadajnika?? Edytowane 26 Lutego 2009 przez memphis94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...