Buciek1 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 To mój pierwszy post więc witam wszystkich I mam takie pytanie. W najbliższych kilku miesiącach planuje zakup dobrego notebooka DTR. Wybór padł na model Sager NP9262, z tego co widziałem na stronie producenta niema problemu z wysłaniem go do Polski. I tu właśnie zastanawia mnie pewna rzecz czy dołączony zasilacz, będzie działał w Polsce ? Nie wiem jak to jest z napięciem w sieci w Stanach ? I z tego co mi wiadomo oni mają inne wtyczki. Jeśli miałbym kupić nowy zasilacz to najmocniejszy uniwersalny jaki widziałem to 120 W czy taki wystarczy ? Na forum widziałem jest recenzja Sagera więc może właściciel się wypowie jak wygląda taka sytuacja. A może ktoś inny sprowadzał taki sprzęt ze Stanów i udzieli mi odpowiedzi ? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 W USA w gniazdkach jest napiecie 110V, wiec podejrzewam ze dostaniesz calkowicie niekompatybilny oprocz wtykow zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buciek1 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 można dołaczyć do zestawu coś takiego: Additional Power Adapters: ACA-9262, NP9262 110V/220V autoswitch AC Adapter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekKL Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 można dołaczyć do zestawu coś takiego: Additional Power Adapters: ACA-9262, NP9262 110V/220V autoswitch AC Adapter "nieco spóżniona odpowiedź" ale jestem szczęśliwym posiadaczem tego kompa i nie trzeba żadnych adapterów, wystarczy przejściówka za 5 zeta albo uwaga... zwykły kabel zasilający taki jak do komputera stacjonarnego :) Tak, ten zasilacz jest tak wielki że taki właśnie kabelek do niego się wpina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...