mattis Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mam maly problem.Bawilem sie ze stylami do XP no i udalo sie zrobić.Mam fajny Styl tylko jedno ale bo pasek startowy sie nie zmienia.Caly czas taki sam.Jest jakis sposob zeby to naprawic i zeby pasek zmienial sie razem ze Stylami. PS.Wczoraj Formata robilem i jak dzis mi przyjdzie jeszcze raz bo nie bedzie innego wyjscia zeby to naprawic to bede zly sam na siebie:P Dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 nie wiem po co wy tak kombinujecie z tymi stylami ja jade caly czas na klasycznym i pewnie jak przerzuce sie na Viste rowniez wlacze klasyczny. Napewno nie zajnstaluje jakiegos oczo jeb*** :) Co wy sie chwalicie tymi puplitami przed dziewczynami czy co ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Powiem tak nie przed dziewczynami bo to chore by bylo:P JA to nie mialem co robic i wpadlem na pomysł żeby coś zrobic:P Troche glupi pomysl:P EDIT DO ZAMKNIECIA Edytowane 11 Marca 2008 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...