lazYb0N Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, jestem na etapie wybierania jakiejs klawiatury i myszki do 150zl. W oko wpadly mi modele od firmy Genius: Genius Navigator 535 Genius Ergo Media 700 Z produktu tej firmy (glosniki 5005) jestem bardzo zadowolony, ciekawi mnie jednak jakosc tych wyzej wymienionych produktow. Mial ktos z nimi stycznosc? Prosze takze o inne sugestie jezeli to mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemar Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Witam Też miałem głośniki Geniusa (jakieś takie małe pierdziawki 2.0) - myślałem że grają ładnie dopuki nie kupiłem Logitechów x-230. :lol2: Ale mniejsza o to ... Ale wracając do tematu: mysz - tu masz test: http://www.dzikie.net/index.php?art=genius_navigator_535 hmm mogłaby być fajna ale myśle że lepsze będą: Razer Diamondback Chameleon albo A4-TECH X-718BF albo Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 lub Logitech LX5 - popatrz na allegro - wszystkie w podobnej cenie. Nie wiem jakie myszy robi Genius, ale te które wypisałem są całkiem przyzwoite. sam sie zastanawiam którą wziąć. Miałem kiedyś kulkową mysz geniusa ale sie popsuła. :lol: klawiatura klawiatury geniusa nie miałem :lol: ale raczej lepsza będzie jakaś Microsoftu albo Logitecha MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 - taki sam wygięty kształt i tylko 40zł Tania ta curva :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...