Dzanus Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Witam. Mam pewien problem z komputerem. Chciałem zupdatować bios przez @biosa. Gdy próbowałem wgrać biosa F13i (mam płytę główną Gigabyte 965P-S3 i był bios F12) to przy 12% wysakiwał błąd Bios write error. Spróbowałem więc biosa F10- wszystko good po czym wyskakuje żeby resetnąć kompa. Po resecie włącza sie komp na 20 sec (bez monitora) po czym sie wyłącza. Czy jest możliwość zeby to naprawić czy rozwaliłem se kompa? PS: Gdy komp jest włączony lampka na nagrywarce DVD miga. Edytowane 12 Marca 2008 przez Dzanus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavea Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Spróbuj skasować ustawienia BIOS zworką na płycie (CLR_CMOS lub podobnie), a jeśli to nie pomaga - można wyjąć na chwilę baterię podtrzymującą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...