Freerider Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Mam problem z paskiem zadań. Po włączeniu komputera wszystko jest ok, jednak po jakimś czasie (około 10-15 min) nie działa na nim nic. Zegar stoi w miejscu. Start nie chce się rozwinąć. Programy na nim włączone też nie otwierają się. Po prostu się zawiesza. Jak to naprawić ? Posiadam XP z SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Żadnych błędów itp. system świeżo zainstalowany :) Znalazłem wyjście z tego problemu ale nie ostateczne :) W menadżerze zadań windows wyłączam proces explorer.exe potem na nowo uruchamiam ten proces przez Plik => nowe zadanie => explorer.exe Po tym wszystko działa, jednak pasek dalej się blokuje ale rzadziej :) Edit 17.03.2008 Zauważyłem że gry włączam film w obojętnie jakim odtwarzaczu na pełny ekran to nadal widać pasek zadań :( Jak mam to naprawić ? Edytowane 17 Marca 2008 przez Freerider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...