Aeon Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 System przestał widzieć mój napęd DVD. :-(. Ponura sprawa. Komp idzie do znajomych więc go trochę z zawartości poczyściłem no i tyle. Co teraz żeby system znów odzyskał "wzrok". Proszę o poradę. Wyjdzie na to , że obiecałem a teraz coś kręcę :-( (dlatego napisałem, że ponura sprawa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 ... więc go trochę z zawartości poczyściłem no i tyle.... i pewnie nawet nie do końca wiesz co pokasowałeś :lol: Żadko to mówię, ale w tej sytuacji najlepsza będzie reinstalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeon Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 ... i pewnie nawet nie do końca wiesz co pokasowałeś :lol: Żadko to mówię, ale w tej sytuacji najlepsza będzie reinstalka.To prawda nie wiem co skasowalem, że DVD odpadł ale ja w katalogu Windows nic nie robiłem A Twoja rada niestety nie do zastosowania. ;-) > bo jak mam zrobić reinstal skoro system nie widzi CD-ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Taa, wniosek z tego że do zainstalowania windowsa trzeba mieć... windowsa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 To prawda nie wiem co skasowalem, że DVD odpadł ale ja w katalogu Windows nic nie robiłem A Twoja rada niestety nie do zastosowania. ;-) > bo jak mam zrobić reinstal skoro system nie widzi CD-ka W BIOS jest napęd widoczny? Podczas POST'a jest na liście ? jeśli tak - nie ma problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeon Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 W BIOS jest napęd widoczny? Podczas POST'a jest na liście ? jeśli tak - nie ma problemu :)Oj sorry dopiero teraz odebrałem i dz za odpowiedz Nie tylko w POSCIe. Znajdź urządzenie Plug and Play i ładnie pokazuje DVD (taca się wysuwa) . A Menag Urządzeń koło napędu wyświetla trójkąt i Komentarz "System Windows nie może zinicjować sterownika Kod 37)" . Pomoc Microsoftu "odinstaluj i zainstaluj " to w tym przypadku lipa. :-((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...