MaXior_89 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Witam czytałem na foum jak odzyskać cd-key...jeśli system mamy aktualnie zainstalowany...tylko ja niestety go nie mam zainstalowanego...wiec jak go odzyskac??(cd-key mama spaliła!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (cd-key mama spaliła!!) :lol2: Masz naklejkę na obudowie ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Nie da się, CD-Key który się wpisuje jest jakoby poprawną odpowiedzią na pewien algorytm podczas instalacji. Samego CD-Keya nie ma "zakodowanego" na płytce. Generalnie troszkę "śmierdzi" to co piszesz... Jak masz wersję BOX-ową i ją zarejestrowałeś w Microsofcie to zgłoś się do pomocy technicznej. A jak nie to kup jeszcze raz XP i nie dawaj mamie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 strasznie smieszne...miałem na obudowie starej...odkleiłem ja i połozyłem na biurku a mama wzioła(myslala ze to jakis papierek)...a co do kup se nowego to daruj sobie takie teksty...do MS...dzwoniłem i pwoeidzieli ze ma misc tam gdzie kupiłem a sklep jzu jest zamkniety...wiec nie wiem co zrobic;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) strasznie smieszne...miałem na obudowie starej...odkleiłem ja i połozyłem na biurku a mama wzioła(myslala ze to jakis papierek)...a co do kup se nowego to daruj sobie takie teksty...do MS...dzwoniłem i pwoeidzieli ze ma misc tam gdzie kupiłem a sklep jzu jest zamkniety...wiec nie wiem co zrobic;/ :lol2: jasne (Robię to z politowaniem) są prostsze metody, ale tak też możesz.......... koniec tematu Edytowane 18 Marca 2008 przez dia8el Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 :lol2: jasne (Robię to z politowaniem) są prostsze metody, ale tak też możesz.......... [atnchmentid=20201] koniec tematu zacznij od podstawówki -tam uczą czytania ze zrozumieniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Ktoś chcę Ci pomóc i jeszcze dogryzasz... Ja też na początku myślałem że chodzi o pozyskanie CD-Keya z zainstalowanego systemu. Dopiero jak przeczytałem drugi raz to zrozumiałem że chodzi o płytke. A jeżeli już coś mówisz o podstawówce to: ...odkleiłem ja i połozyłem na biurku a mama wzioła(myslala ze to jakis papierek)... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 a'propos podstawówki dochodzi jeszcze: pwoeidzieli ze ma misc tam gdzie kupiłem a sklep jzu jest zamkniety...wiec nie wiem co zrobic;/odp: to idź do sklepu jutro, jak już będzie otwarty... zwykle w dni robocze jest to od godziny 10 rano. :lol2: rozwiązanie drugie: mama musi zapłacić Ci większe kieszonkowe i kup sobie nowy system rozwiązanie trzecie: zadzwoń do jakiegoś innego konsultanta MS, bo chyba mówiąc brzydko olali Cię lekko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Swoją drogą, nalepka chyba jest wymagana jako "potwierdzacz" oryginalności ? :) Nawet jak będziesz miał klucz to nadal nie będzie to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...